Penis Lukt: Vad Kvinnor Kan Berätta För Sina Män

Rate this post

Kvinnor i relationer med män upptäcker ofta att tala om vissa ämnen kan vara lite svårt – och ett av dessa ämnen är penis lukt. Även män som utövar exceptionella penis vård kan uppleva tillfälliga anfall av penis lukt – och kanske inte ens är medveten om. Så om en kvinna är involverad med en man vars medlem bär med sig en bestämd doft med det, vad ska hon göra?

Varför penis lukt?

För det första, det hjälper för kvinnor att förstå varför penis lukt är såsom ett vanligt problem med män.

Som de flesta vet, lukt är ofta samman med bakterier och bakterier tenderar att föda i områden där det är en kombination av både värme och fukt. En sådan beskrivning passar penis till ett T.

Värmen är den viktigaste faktorn här. Penis är (normalt) dolda under inte bara en utan två lager av kläder, vilket ups värmen kvoten just där. Dessutom, tätt underkläder ökar mängden av värme, som gör en tjock kalufs av könshår, som många män sport. Slutligen, den process genom vilken en erektion uppnås genererar värme själv.

Med allt som hotness att gå på, svett blir en naturlig biprodukt. Och med svetten kommer illaluktande bakterier.

Dessutom, män som är fysiskt aktiv – löpning, cykla, spela fotboll, etc. – kommer att öka mängden svett över hela kroppen, bland annat i den grenen.

Andra dofter

Naturligtvis inte alla dofter som utgår från penis är nödvändigtvis dåligt. Män kan också utsöndra feromoner, som ger en doft som kan vara sexuellt upphetsande för många kvinnor.

Men förutom att svettas, andra saker kan bidra till att penis lukt. Till exempel, en jäst infektion (och ja, män får dem) kan göra ett speciellt ”skumt” lukt. Dessutom, en mans kost kan bidra till hans lukt frågor, vissa livsmedel (såsom sparris) kan ge en mer distinkt kroppen arom.

Hygien

Ibland, som penis lukt är en direkt följd av otillräcklig uppmärksamhet till hygien. Det betyder inte nödvändigtvis att den killen inte tvätta, han bara inte kan vara medveten om hur stark lukt han ger av kan vara och så kan han inte tvättar så noggrant som situationen kräver. Och ibland även män som är noggranna i sin hygien kan ha en bestående penis lukt, på grund av att deras kropp är överaktiv produktion av bakterier. (Dessa män kommer att behöva använda en expert penis hälsa crème, men mer om det senare.)

Vad ska man säga

Att föra upp penis lukt kan vara svårt, men om det är ett reellt problem, och kvinnor måste hitta ett sätt att göra det. I vissa relationer, det bästa sättet är att vara direkt: ”Den lukt runt din penis är en riktig turn-off. Vi måste hitta ett sätt att handskas med det.”

För män vars egon kan vara lite mer ömtålig, kan det hjälpa till att dämpa slag: ”Du är en sådan bra kille och jag verkligen, verkligen älskar hur vi kontakt när vi är i sängen. Men jag har märkt att det ibland kan vara lite lukta runt din penis som jag inte gillar.”

Säger en kille att han skulle vara mer benägna att få oralsex om han kunde göra hans penis luktar bättre är också ett incitament att prova.

Kvinnor kan också erbjuda dig att hjälpa till med penis lukt genom att ta en dusch med sin man och erbjöd sig att senare hjälpa till att gälla en översta lådan penis hälsa creme som hjälper till att eliminera lukt. Denna ”hands on” strategi kan vara till stor hjälp. Bara vara säker på att den valda crème innehåller vitamin A, som har fantastisk antibakteriella egenskaper som verkligen kan attackera envis penis lukt. Det är också produktivt att använda en crème med ett kraftfullt fuktgivande-komponent, såsom high end mjukgörande sheasmör och naturlig fuktighetskräm vitamin E. Eftersom grundlig tvätt kan gnugga bort nödvändiga oljor tillsammans med bakterier, mjukgörande kan då hjälpa till att hålla penis hud mjuk och skön.

LEAVE A REPLY