Vad Alla Män Bör Veta Om Gemensamma Penis Problem

Rate this post

För alla omilt det tar penis är ett känsligt instrument, och att se till att det förblir friska och funktionella krävs att veta en sak eller två om vad som kan gå fel. Tar tid att lära sig fakta om gemensamma penis störningar plus att behandla pneis regelbundet med viktig penis vitaminer och mineraler kan hjälpa män att undvika sådana problem som förlust av känslighet, erektil problem och sexuellt överförbara sjukdomar.

Gemensamma Penis Störningar

Följande är bara några av penis problem som drabbar män i alla åldrar.

Balanitis – Denna inflammatorisk sjukdom som kan drabba både omskurna och oomskurna män och pojkar, även om det är vanligast hos män som är oklippt. Balanitis, vilket kan resultera i svullnad, röd penis, penis ömhet och ansvarsfrihet, kan orsakas av irritation av hud, dålig hygien, jästsvamp (Candida) som lever naturligt på huden, psoriasis och i sällsynta fall vissa typer av hudcancer.

Böjd penis – Medan de flesta män är inte pil rak och uppleva en viss grad av böjning, män som har ett tillstånd som kallas Peyronies sjukdom kan ha svåra att böja eller böjda under erektion som kan göra anal awkard. Detta tillstånd orsakas av en ansamling av plack under penis hud, vanligtvis som en följd av trauma eller andra skador på din penis.

Erektil problem – Erektil dysfunktion är en av de vanligaste penis problem för män som söker medicinsk behandling. Medan impotens kan orsakas av en mängd underliggande penis problem eller andra hälsomässiga problem, förlust av penis känsla, dålig cirkulation, känslomässiga problem och fetma är några av de ledande faktorer i ED.

Förhuden problem – Män som är oomskurna kan påverkas av ett tillstånd som kallas förhudsförträngning, där förhuden kommer inte tillbaka helt över ollonet. En relaterad skick, paraphimosis, uppstår när förhuden dras in, men sedan stramar runt kronan på penis och kan inte dras fram till dess ursprungliga position.

Penis Frakturer – När penis är rak, kraftig och plötslig böjning kan orsaka erektil kammare för att spricka, vilket resulterar i penis fraktur. En fraktur är oftast hörbara och åtföljs av svår smärta, samt blåmärken och svullnad. Omedelbar medicinsk vård är nödvändig för att reparera skador som orsakats genom brott.

Priapism – Enligt Mayo Foundation för Medicinsk Utbildning och Forskning, priapism definieras som långvarig svullnad av penis, med andra ord en långvarig erektion.. Medan tillståndet är sällsynt, är det oftast ses hos pojkar i åldern 5-10 år samt män i åldern mellan 20 och 50. Priapism är inte ett resultat av sexuell stimulering och kan vara ganska smärtsamt, det bör anses vara en medicinsk nödsituation.

För att undvika penis problem och komplikationer

Även om det inte är möjligt att undvika allt som kan gå fel med penis, många gemensamma penis störningar kan undvikas med rätt omsorg och känsla för god hygien och hälsa vanor. Följande förslag kan hjälpa till att hålla penis i utmärkt skick:

  • Använd alltid skydd använda kondom vid sex inte bara bidrar till att förhindra spridning av sexuellt överförbara sjukdomar, det kan också avvärja gemensamma huden infektioner som kan delas mellan parterna, samt att skydda huden från överdriven friktion.
  • Följ en hälsosam kost, och upprätthålla en rimlig kroppen i vikt – övervikt och bristande fysisk kondition kan bidra till förlust av penis känsla och erektil problem, liksom att kompromissa kroppens förmåga att bekämpa sjukdomar.
  • Sluta röka tobak har visat sig öka risken för erektil dysfunktion, liksom att minska blodflödet till penis och bidrar till förlust av penis sensation.
  • Behandla penis hud med en hög kvalitet penis hälsa formel. Penis vitaminer och mineraler (inklusive vitaminer A, C, B5, E och D) samt essentiella aminosyror och mjukgörande, hjälper dig att hålla huden och väl hydrerad, minska risken att smittas av infektioner och andra sjukdomar och förhindra överanvändning skador, samt att stödja den allmänna hud, nerv-och cirkulationssystemet hälsa.

 

LEAVE A REPLY