Bästa tiderna för träning – att bränna fett och bygga muskler, planering.

Bästa tiderna för träning – att bränna fett och bygga muskler, planering.
Rate this post

Människor tränar av olika anledningar. Många vill helt enkelt gå ner i vikt eller bara behålla en god hälsa. Visst, alla vill bränna fett som är en av de många fördelarna med träning. Men vi måste förstå att förlora vikt och förlora fett nödvändigtvis inte är samma sak och samma tillvägagångssätt inte är effektivt för båda. Om du vill gå ner i vikt kan definitivt göra hela din träning men du kommer också att behöva begränsa ditt kaloriintag. Om du är mer intresserad av att bränna fett och bevara eller bygga muskler, måste du få I dig mycket protein och en tillräcklig mängd kalorier för tillväxt. Problemet med för mycket träning är att det kan äta i muskeltillväxten och motverka dina slutmål. Därför är det viktigt att veta hur mycket du skall träna liksom den bästa tiden att utföra konditionsträning. För detta ämne kommer vi att prata om hjärttiming.

Det finns två gånger under dagen som är den bästa tiden att utföra träning för att bränna mest kalorier från fett och ändå kunna behålla somatodrol review eller bygga muskler. Första gången på morgonen på fastande mage (eller kanske bara tar 20 gram protein pulver när du vaknar) och den andra gången är direkt efter din viktträningspass. Dessa tider har visat sig vara den mest effektiva tiden för att bränna fett.

A.M. cardio sessioner

ranna-fett-och-bygga-musklerJag lyfter personligen vikter först på morgonen runt 05:00 sen gör jag mina A.M. cardio sessioner på mina icke viktutbildningsdagar som vanligtvis är på helger och ibland kommer jag att ta en ledig dag från viktträningen ungefär i mitten av veckan när jag tränar 4 dagar i veckan och gör en A.M. konditionspass den dagen också. För denna session, brukar jag gå på en sluttning på en låg intensitet  under 40 minuter. De flesta rekommenderar att du gör konditionsträning på fastande mage när du utför den första som på morgonen. Jag föredrar att ta en skopa av vassleproteinpulver mesomatodrol opinied vatten på att vakna dock. Efter en 6-8 timmars fasta, tror jag att du behöver mata dina muskler med protein direkt när du vaknar. Din kropp kommer fortfarande att använda och bränna oavsett kolhydrater och fett i kroppen. Det är viktigt att ta i mer protein efter detta konditionspass och du kan också ta BCAA (grenade aminosyror) och glutamin under eller efter mötet.

Cardio efter Vikter

hog-intensitet-intervalltraningDetta är något jag gör efter varje styrketräning och jag ska bara göra 20 minuters konditionsträning. För denna session gör jag normalt en måttlig takt på elliptiskträning och ibland genomför vad som är känt som H.I.I.T. metod (hög intensitet intervallträning). Det är där du kan växla din intensitetsnivå under hela sessionen. Till exempel kan du göra en minut låg intensitet sedan göra 30 sekunder av hög intensitet och upprepa. Som med A.M. cardio planen, är det viktigt att ta i protein, BCAA och glutamin efteråt, för att inte tala om en fast efterträningen måltid strax efter (detta är viktigt när du tränar med vikter och cardio).

Försök att genomföra dessa två typer av hjärttiming i din nuvarande regim. Om du tränar med vikter på eftermiddagen eller kvällen då du har på morgonen fria att göra din cardio där du kan alternera de två typerna ovan; kanske slå upp varje dag från den ena till den andra. I varje fall, kommer detta att hjälpa dig bränna fett och tillåter att surt förvärvade muskler under fettet att synas.

LEAVE A REPLY