Bygga mer muskelmassa genom att ta vassleprotein

vassleprotein

I århundraden har många människor fått förmåner från att ta vassleprotein. Vassle är en högt proteinhaltig mejeriprodukt som är en biprodukt av ost. Det blir allt mer populärt bland fitness entusiaster på grund av dess låga fetthalt och naturligt låga kolhydratmängd. Bytet av livsmedel som har höga fetthalter och höga kolhydrater med vassle kan hjälpa dig att gå ner i vikt som kroppen behöver för att spendera mer energi att smälta protein.

Varför ska jag ta det?

Att få mer muskelmassa bör vara en del av din viktminsknings programmet. Genom att få mer muskelmassa, kommer du att ha bättre form och se mer proportionell ut. För att bygga muskelmassa, måste vi börja  med att konsumera mer protein eftersom det är byggstenen i musklerna. Vasslepulver är en stor källa till probolan 50 protein på grund av att det är lågt i fett och kolhydrater. Du kan lägga till muskelmassa utan att lägga till extra fett.

Att ta vassleproteintillskott varje dag är säkert. En portion av vassleproteinshake kan förse dig med 19-30 gram protein. Människokroppen sällan omvandlar protein till fett, så att ta mer protein är mycket fördelaktigt för att bygga muskelmassa. Ju högre vasslepulvrets kvalitet är, desto högre proteinrenhet är det.

Vassleprotein är en mejeriprodukt som är lättsmält och säkert för människor i alla åldrar. Det är viktigt att dricka mycket vatten när du tar det eftersom det kommer att bli mer metaboliska avfall efter konvertering av protein i massa. Detta metaboliska avfall kommer att bygga upp i levern och komma in i blodomloppet till lungorna om kroppen inte kan bli av med det.

Lite fakta om vassleprotein:

Det kommer från komjölk som är sammansatt av 80% kasein och 20% vassla. Laktos och överflödigt fett avlägsnas sedan genom processer för att göra hög kvalitativt vassleproteinpulver. Även kasein är en form av protein och vassle är vetenskapligt bevisat att vara den mest näringsrika form av protein bland alla proteintillskott eftersom den innehåller alla nödvändiga och essentiella samt icke-essentiella aminosyror. Den innehåller också naturligt BCAA (grenade aminosyror) som är viktig för att bibehålla muskelmassan.

Du kan blanda vassle med din drink eftersom rent vassleprotein inte har några smaker. Det smakar gott när det blandas med juice. Dessutom behöver män inte oroa sig för att det kommer att påverka deras hormonbalans eftersom till skillnad från sojaprotein, har inte vassle isoflavon. Alla dessa faktorer gör vassle til ett stort proteintillskott för de som försöker gå ner i vikt eller få muskelmassa.

 

LEAVE A REPLY