Enkla Steg för att Wrinkle-Free Skin

Enkla Steg för att Wrinkle-Free Skin
Rate this post

Har du naturligt perfekt hud? Eller är du en av de lyckliga damer som har att lägga lite möda på att skapa det?

Vi är alla vackra, känslig och stark på en och samma gång. Men vi måste fortfarande arbeta på att skydda vår skönhet från finnar, tilltäppta porer.. och mest av allt, rynkor.

Nedan är bara några snabba grunderna var och en av oss kan införliva i våra dagliga rutiner, för att inte bara bevara vår skönhet, men även förbättra den långsiktiga hälsa och integritet i vår hud.

Hudtyp

Det första du behöver göra, är att ha en grundlig förståelse för din hudtyp. Ingen enda anti-aging-behandling kan göra underverk för varje typ av hud. Om det fungerar för en flicka med torr hud, då det sannolikt kommer att vara helt olämpligt för någon fet – så innan vi ens tittar på några specifika produkter eller behandling idéer, lära sig mer om din hy!

Om du är torr, fukt blir en prioriterad fråga och oljor som finns i produkter kommer ofta att vara din vän. Om du är fet, du kommer att vilja se till gel-baserad mjukgörande, som tunga produkter kommer ofta att täppa till porerna och orsaka finnar (och är det många anti-aging, mjukgörande är tung, du kommer att vilja ägna särskild uppmärksamhet åt att produkten ingredienser och hur det känns att gå på huden).

Anti-Aging Måste-Vet Ett av de mest deprimerande hudproblem är uppkomsten av rynkor. Linjer kan visas på vilken hud typ, och damer i sina tidiga 20-talet ofta kommer att börja se dem på sina pannor.

Medan din hudtyp kommer att bestämma den exakta behandling du vill söka efter, följande tips är de som bör ta i beaktande – oavsett vad din hudtyp (eller ålder för den delen).

Sluta röka för alltid.

Ja, jag inser att du ar fitness nötter runt här, men även passiv rökning kan täppa till porerna och orsaka skador på yttersta lagret av huden! Så, håll dig borta från inte bara cigaretter, men den som håller dem också!

Ett bra solskydd med SPF är viktigt för oss alla.

Hudvård är ofullständig utan en produkt som kommer att blockera ut de flesta av de skadliga UV-strålar. Fick solkräm i din foundation? Bra, men du behöver FORTFARANDE ett solskydd under!! Det är endast effektiv när den appliceras frikostigt, så gör inte misstaget av att gå över ditt ansikte med en liten dab – det är inget annat än slöseri!

En produkt som fungerar underverk för alla hudtyper är vatten.

Drick minst sex till åtta glas vanligt vatten dagligen för att den är närande mot huden. Kvinnor tar detta lite tips för givet tills de börjar att faktiskt följa det – när de ser skillnaden vätskesystem gör i sin hud, de är sett medför att vatten flaska oavsett var de går!

Vatten återfuktar huden inifrån och ut – så de av er med torr eller uttorkad hud notera! Du har ingen rätt att klaga över tillståndet i huden tills detta enkla krav är uppfyllda.

Leta efter antioxidanter i allt du lägger i din kropp och på din hud.

Färgglada grönsaker, frukter och bär är fulla med antioxidanter som kroppen behöver för optimal hälsa. Gissa vad? Din hud är beroende av dessa näringsämnen också!

Låg carbing? Det är ingen ursäkt – färgglada grönsaker är läskigheter, så att inte hoppa över ’em!

Vitaminer som är särskilt viktiga för hudens hälsa är E, C, A och K. E-Vitamin skyddar huden från skadliga fria radikaler som finns överallt i luften, och detta är särskilt närvarande i de flesta hudvårdsprodukter, liksom.

Smart Shopping Om du planerar att köpa en anti-rynk kräm, då du måste korsa in första som grädde du köper har följande ingredienser hudvård.

Babassuolja

För alla hud vård produkt eller en anti skrynkla grädde förekomsten av denna hud vård ingrediens är användbart för att få det perfekt, daggiga ser till huden. Denna ingrediens är en naturligt vax (nej, det kommer inte att täppa till porerna!), och används för att verka mjukgörande och lugnande på huden. Det är mycket effektiva i att skapa en barriär för fukt runt huden så att inga bakterier och smuts kan angripa hud och huden förblir mjuk för en lång tid.

Alfa-Tokoferol

Som nämnts ovan, E-vitamin är en annan ingrediens som måste finnas i hud vård produkt. Det kommer att vara närvarande i form av alfa-tokoferol, så håll utkik efter det.

Din hud är värdefull, det är värt den extra ansträngningen. Ta de enkla stegen ovan och du kommer att vara på väg till friska, yngre hud på bara några korta månader.

Världen är din. Vi bara öppnade dörren.

LEAVE A REPLY