Förhindra Rynkor Direkt Med Dessa 5 Nycklar Till Solen Skydd

Innehållsförteckning

Den viktigaste tips man kan ge, när det kommer till solskydd, skulle vara att berätta för dig om du är gammal eller ung, som du bör vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att förhindra uv-skador på huden. Detta inkluderar att undvika solen, bära kläder som är skyddande, och det är rätt att använda solskyddskräm.

Om du är intresserad av att se yngre ut än din ålder, och oavsett vilken ålder du är, då är det något som du vill göra.

Du ser, skador på huden, skador från solen är en orsak till hudens åldrande att du faktiskt kan förhindra.

Det är lätt att göra, men det finns vissa lite kända tips för att när du följer dem, du kommer att göra en stor skillnad för kvaliteten på din hud, som kommer att vara märkt av själv och alla andra runt omkring dig.

Så istället för att bara använda skrynkla krämer som ger dig resultat, och du bör samtidigt komma ihåg att minska stressen på din hud och motverkar fria radikaler av solen med dessa steg här.

Så här är den bästa anti aging tips när det gäller att minska solen inducerad hudens åldrande:

Tips 1

Sun protection börjar med att undvika solen under de tider när solstrålningen är på topp. Som toppen från 10 på morgonen till 2 på eftermiddagen med lunch starkaste perioden för alla. Om det alls är möjligt bör du undvika långvarig offentlig verksamhet under denna tid av dagen.

Att ändra våra vanor som rör våra offentlig beteende är mycket mer effektivt för att förhindra skador på huden än bär solskyddsmedel, och på lång sikt mycket billigare också.

Tips 2

Att bära en hatt är en av de viktigaste saker du kan göra för att förhindra exponering för solen, och vi talar inte om att ultra fashionabla baseball cap. Ditt hat behov att utvidga tillräckligt långt ut så att det ger skydd för dina kinder, hals och hakan, med andra ord, full facial skydd. En keps som inte kan göra det – det skyddar bara näsan och pannan. En hatt med en 7 cm brett brätte är perfekt.

Så gå vidare och se om du kan handla för ett panama, akubra, cowboy eller andra hat som kommer att ge detta skydd för dig.

Tips 3

Kläder är också en utmärkt metod för att skydda huden. Vardagliga kläder kan ge en SPF-rating av 6 till 15 beroende på tyg och som kommer att sjunka under 5 om tyget blir vått. Det finns också särskilda sön skyddskläder på marknaden som kan ge en SPF 30 eller högre. Solarweave och Solumbra är bara två av tillverkarna av dessa specialiserade kläder poster.

Så bär långärmade toppar och byxor när det är möjligt att skydda din hud från onödig exponering för solen under dagen.

Tips 4

Solskyddsmedel kan också vara bra, men bara om du väljer rätt produkt med en hög SOLSKYDDSFAKTOR betyg och en solskyddskräm som ger både UVA-och UVB-skydd.

En hög SPF-solskyddsfaktor är mer skyddande, men ett av de vanligaste misstagen är att tillämpa solskyddsmedel för tunn, vilket avsevärt minskar de betyg som finns på etiketten. En studie har visat att vi tenderar att tillämpa solskyddsmedel på mindre än 25% av den tjocklek som rekommenderas. Så se till att du har installerat nog om solskyddsmedel för att få de fördelar som du förväntar dig.

Skyddar mot både UVA-och UVB-strålning är viktigt eftersom båda dessa strålar orsaka brännande, tidigt åldrande av huden samt en mängd andra hud problem. Så kontrollera etiketten och leta efter ett brett spektrum solskyddsmedel, som har ingredienser som kommer att skydda mot både UVB-och UVA-strålar.

Tips 5

När ska du ansöka och återanvända din solkräm? Studier i STORBRITANNIEN har visat att den rekommenderade tider för att tillämpa solskyddsmedel är 15-30 minuter innan solexponering, och sedan återanvända 15-30 minuter efter exponering för solen, i stället för de ofta citerade 2-3 timmar efter exponering.

Men, du bör även ansöka på nytt omedelbart efter bad, efter att med hjälp av en handduk eller om du har svettades för mycket.

Av alla dessa tips, är att undvika solen i första hand, speciellt i rusningstid, är det mest skyddande sak att göra när det gäller att förebygga tidigt åldrande av huden. Men om du måste gå ut i solen, för att sedan med hjälp av alla de steg ovan, inklusive en lämplig hatt, skyddande kläder och solskyddsmedel skulle vara en bra idé.

Min personliga favorit är att använda en bredbrättad hatt, eftersom det innebär att du inte behöver förlita sig på solskydd som kan vara fet och även irriterad för känslig hud.

Så det du går.

Nu när du har några riktlinjer för skydd av solen, varför inte vända ett nytt blad och gör ditt bästa för att skydda din hud och minska hudens åldrande, rynkor och andra hud problem.

Kom ihåg att en kombination av skrynkla krämer samt solskydd kommer att ge dig ett imponerande resultat.

Skydda din hud i dessa förnuftiga sätt att se till att din hud kommer att se många år yngre ut än din kalender ålder, oavsett på vilken ålder du är.

Så följ dessa tips för att ta bra hand om din hud, och njut av din hud som ser yngre ut.

LEAVE A REPLY