Goji Berry Vs Acai Berry – Vilken är den bättre viktminsknings kompletteraren?

Goji Berry Vs Acai Berry – Vilken är den bättre viktminsknings kompletteraren?
Rate this post

Det finns massor av olika viktminsknings kompletterare där ute, en del är helt naturliga men många är fulla av gud vet vad. Två mycket vanliga naturprodukter som har drabbat Nordamerika med en big bang är Acai Berry och Goji Berry. Båda har mycket högt antal antioxidanter och båda ökar energinivåer kraftigt, båda produkterna hävdar också att hjälpa dig att gå ner i vikt.

acai-berryAcai Berry finns i Amazonas regnskog och är ungefär lika stor som en druva, den har smaken av en korsning mellan blåbär och druvor, den växer på palmer. Denna frukt har använts i hundratals år som en naturlig healer, det sägs att den har medel som skulle kunna bidra till att bekämpa cancer, acai även om mycket forskning återstår att göra för att kunna säkerställa detta.

Goji berriesGojibär finns i Kina och växer på en buske, de är lite skrumpna bär och liknar utseendet och texturen av russin. Denna frukt är också mycket hög på antioxidanter och har använts i hundratals år som en naturlig healer, det också kan innehålla ämnen som kan hjälpa till att bekämpa cancer.

Båda produkterna har många fördelar med nästan inga nackdelar och även om de växer på två olika platser innehåller de många av samma egenskaper.

Fördelar med båda är:

-Höga halter av antioxidanter

-Förbättrar sex

-Hjälper till med viktminskning

-Ökar energinivåerna I kroppen

-Hjälper till att förhindra olika sjukdomar

Nackdelarna med båda är:

-Frukter ruttnar snabbt så nordamerikaner troligtvis inte kan njuta av en färsk bär

-de är lite dyra på grund av deras växande popularitet

Båda dessa frukter är ett fantastiskt tillägg till vår kost, inte bara att de hjälper till med viktminskning, men de båda har använts i hundratals år som hälsoboosters. Det är verkligen svårt att säga vilken som är bättre än den andra, de båda har ganska mycket av samma effekt, om jag skulle äta dem färska jag skulle förmodligen välja acai eftersom det har mer av en söt smak, men när det kommer till tablettform ser jag inte mycket skillnad i förmånerna.

 

LEAVE A REPLY