Hemligheter av långsiktig viktkontroll

Låg-kalori del diet: en Lyckad viktminskning ansvariga fortsätter att agera som nyligen framgångsrikt vikt förlorare i många år efter viktminskning. De tror inte på att en tillfällig förändring, men en bestående förändring i livsstil och matvanor. Vi brukar fråga våra patienter att begränsa sitt kolhydratintag under dagen och äta på mellan 1200 och 2000 kalorier varje dag. Vi har dem invägning en gång i veckan för att se till att deras kalorier/kolhydrater intag som inte orsakar viktökning. Ofta måltidsersättningar används för att ersättning för måltider så det är färre stimuli för att äta fler typer av/ kvantiteter av livsmedel och ett känt kolhydrater/kaloriintaget är utnyttjad. Dieter som vanligtvis varierar mer att leda till viktökning medan dieter som är förenklade och begränsade till mindre mat typer leda till ökad viktminskning och vikt underhåll. National Weight Control Registry har visat att människor som håller 30 pounds eller mer av för sex år har normalt en genomsnittlig intag av 1400-cal. Självklart folk med mer muskelmassa kan äta mer i detta vanligtvis refererar till män. Kvinnor har normalt mindre muskelmassa och att de därför måste ha mindre kaloriintag.

Motion: Motion kan vara så enkelt som 3 1/2 timmar per vecka eller 2800 kalorier per vecka av fysisk aktivitet. Patienter som tenderar att hålla vikten off genomsnitt 2500 kalorier per vecka för kvinnor och 3300 kalorier per vecka för män. Även begränsa TV-tittandet tid och begränsa att äta ute till mindre än en gång i veckan verkar vara fördelaktigt. Den genomsnittliga Amerikanska män klockor 29 timmar per vecka av tv i den genomsnittliga Amerikanska kvinnliga klockor 34 timmar per vecka i tv. Det är en 25% risk för fetma för varje två-timmars block av stillasittande aktivitet sker varje dag. Därför är det viktigt att få upp och flytta. Kroppen rörelse bränner energi på grund av skelettmuskulaturen använda och det bibehåller den fysiska konditionen och minskar risken för hjärt-och kärlsjukdomar, fetma och diabetes. Gör motion att producera viktminskning? Svaret är ja som fysisk aktivitet är oftast visat sig påverka cirka 3 procent av kroppens totala vikt i de flesta studier. Även den genomsnittliga viktminskning per vecka av motion är 1 pund. Raska promenader är standard i alla program. En enkel regel är lite motion är bättre än ingen och mer är bättre.

Det finns många smarta telefoner som kan avgöra kalorier utnyttjas när man går. Leta efter dem som vi ofta rekommenderar till våra patienter att helt enkelt gå mer.

För de mer fitness orienterade, tyngdlyftning eller vikt motstånd övningar kan vara fördelaktigt eftersom detta är det enda sättet att bygga muskelmassa eller för att öka din ämnesomsättning motor. Kontrollera alltid med din läkare innan du börjar ett fysiskt träningsprogram.

Behavorial Terapi: egenkontroll är en grundläggande beteendevetenskaplig teknik för att upprätthålla viktminskning. Om det inte finns någon enhetlig kontroll det finns vanligtvis ingen framgång. Sätta upp mål som baseras på realistiska baseline nivåer av aktivitet och stillasittande aktivitet. Ett första mål på en 10% ökning av aktivitet kommer förhoppningsvis att leda till att uppnå måttlig intensiv aktivitet på upp till 3 till 5 pass per vecka och för 30 till 60 minuter per session. Öka positiva beteenden genom att göra ett socialt engagemang för att vänner och familj som du är att förlora vikt och för dem för att uppmuntra dig att hålla fast. Detta kommer att öka din motivation. Vet vem, när, var, hur länge och med vilka du behöver för att hålla förknippade med att upprätthålla viktminskning. Minska stimulans referenser som ofta öka äta beteenden. Detta kan vara så enkelt som att spendera mindre tid i affären eller spendera mindre tid vid matbordet. Också, gör det lätt att utöva genom att hålla motion kläder och skor i närheten motion apparater. Förändra din miljö, ordna ditt schema och få motion utrustning för lagring eller från under sängen eller ute i garaget och sätter på en plats där du kommer sannolikt att använda det. Också minska stress genom att göra andningsövningar eller meditation. De som ansluter sig till utövandet klubbar med deras make / maka har en högre anslutning takt som visar att socialt stöd är viktigt. Försök därför att vara runt andra som leder en hälsosam livsstil och kompis med en vän för att hjälpa till att nå dina hälsomål.

LEAVE A REPLY