Hur att dra Nytta av hudfett

Hur att dra Nytta av hudfett
Rate this post

Våra mödrar alla sa till oss att hudvård och olja var aldrig bra kamrater. Det var i själva verket betraktas som en no-no från läkare och dermatologer lika. Vi lärde oss att olja inte är bra för hud-eller hårvård. Oljan bara träskor porer, skapar akne, svart och whiteheads, och alla typer av hudsjukdomar. Och naturligtvis ska man aldrig använda olja på håret! Men tiderna har förändrats. I själva verket, dermatologer, skönhet specialister och även Hollywood har börjat sjunga lov hudfett för daglig hudvård regim. Varför ändra på hjärtat – ja, vissa hudfett besitter förmågan att vända tråkig, livlös hy i strålande, hälsosam och kära. Det är bara en fråga om att förstå de bästa att använda.

För hudfett att arbeta för din hy är det första bäst att börja med bara en kvalitet olja.

Aldrig använda mineralolja, lanolin eller billiga transportören oljor som ofta finns på loppmarknader, billiga online-webbplatser eller apotek. Sämre oljor har en tendens att täppa till porerna och förvärrar problem hud. Alltför ofta de är inte naturliga och kemiska ingredienser eller ännu värre, petroleumprodukter biprodukter… dvs mineralolja. Det är också viktigt att förstå de doser som används, för mycket kommer helt enkelt bli svårt för huden att absorbera lämnar som oattraktiva en oönskad fet, glansig hy ser ut. Gör dina läxor för att lära sig om några av de oljor som är tillgängliga och deras fördelar. Se till att du köper från ett välkänt företag eller varumärke och läs alltid etiketten. Om det finns HUSDJUR, mineralolja, parabener, silikon, och massor av kemiskt namn du aldrig hört talas om då är det mest troligt inte är rent och absolut inte att de är ekologiska. Högsta kvalitet facial oljor har välgörande egenskaper som kan hjälpa till att ta av och reglera överskjutande olja (sebum) produktion i dermis, som ger värdefull fukt och fuktgivande som hjälper till att förbättra hudens vävnad, minskar tecken på åldrande och ger en övergripande lyster till matt och torr hud. Det finns många bärare eller basoljor som finns tillgängliga, inklusive, druva utsäde, aprikos, mandel, avokado, kokos. Alla har olika fördelar och grader av vitamin E. Mina favoriter är ett par av dem nedanför:

Argan Olja

Argan olja är nu skönhet industrier nummer ett facial oil. Det är känt för sina unika egenskaper för att återfukta och reparera stressad hud på grund av det hårda miljö-element. Känd för att ha nästan dubbelt så mycket E-Vitamin som Olivolja är det en extra hud behandling. Som ett resultat, arganolja används ofta i hudvårdsprodukter riktade till mogen hud variationer. Omfattande forskning har visat att arganolja: återställer hudens vatten-lipid lager och ökar mängden av näringsämnen och syre inne hud cell, neutraliserar fria radikaler och skyddar bindväven. Det innehåller saponiner, som mjukar upp huden och lindra akne och eksem och det återställer hudens vatten lipid lager, hjälper till att minimera rynkor. Men, dess naturliga egenskaper möjliggör också ett effektivt sätt att lugna irriterad, upprörd huden, vilket gör den idealisk att använda på akne benägen hud. Oavsett om en produkt framtagen med andra viktiga ingredienser som eteriska oljor eller användas av sig själv i sin råa form, Argan olja är bäst när den appliceras på huden på kvällen för att låta för olja för att absorbera djupt in i huden. Argan olja är dyrt, men väl värt investeringen. Det är lätt absorption aldrig lämnar en oljig rester och resultatet är utmärkt.

Extra Virgin Olivolja

Det finns många hudvårdsprodukter som har olivolja som en viktig ingrediens. Kvinnor med hy som lider av år av solskador, miljögifter och även resultaten av osunda vanor som rökning, kan dra nytta av användningen av olivolja, speciellt om det är extra virgin. Det är hemmagjord recept för att använda sig av extra virgin olivolja, som kan köpas i affären. Men för bästa resultat, är det också värt att titta in special skin care mjukgörande berikad med extra virgin olivolja och andra naturliga, kraftfulla ingredienser. Återigen är det viktigt att söka naturliga oljor och inte mineralolja av något slag.

Camellia Olja

Som andra hudfett, camellia olja har makt att förse huden med fantastiska fuktgivande egenskaper på ett sätt som lämnar din hy kommer att kännas mjuk, smidig och inte fet. De många egenskaper som gör upp camellia olja, också ger det förmågan att tränga rätt genom de djupaste lagren av epidermis, till skillnad från billiga oljor, som bara flyta på toppen av huden. På grund av detta, camellia olja fungerar perfekt som en anti-aging ingrediens för att skydda mot för tidigt åldrande och mycket torr hud.

Evening Primrose Oil

Ofta används i aromaterapi, jättenattljusolja är effektiv som ansiktsolja för alla som har hudåkommor som eksem och akne. Med hjälp av jättenattljusolja är fantastiskt för respit från hud är flagnande, kliande och/eller inflammerade. Det fungerar också underverk som en eye serum för att bekämpa rynkor och fina linjer i detta och andra känsliga hudområden.

LEAVE A REPLY