Hur man håller ut längre under samlag

Hur man håller ut längre under samlag
2.2 (43.33%) 6 votes

För mig att lära sig att hålla sig längre under samlag var en av de bästa lärdomar som jag någonsin lärt mig i livet. Jag fick ett nyfunnet självförtroende som jag absolut älskade. Vad jag skulle vilja göra nu är att dela med mig vad jag har gjort för att hjälpa mig med att lära sig att hålla längre.

Jag hoppas att den informationen jag ger ut kommer att kunna hjälpa dig även om du är i samma båt för tillfället.

sott-par

1) Att lära sig att hålla och dela

De säger att ett problem som delas är ett problem som halveras och jag tror att denna maxim gäller i synnerhet när det gäller titan gel att lära sig att hålla ut längre under samlag. Om du har en tidig utlösning bör du veta att problemet kan förbättras genom att diffundera av att en hel del av det kan vara spänning och ångest som kan ligga bakom det genom att prata om det. När du får ut i det fria kan det hända att du slappnar av mer och problemet försvinner. Så prata med henne om det.

2) Den hemliga platsen att gå till

Många män som försöker att hålla ut längre under samlag vet helt enkelt inte att det är möjligt att flytta in i ett område i slidan som är bredare och där kommer det att finnas mindre stimulans på penis. Du flyttar in i detta område genom att sticka djupare in i slidan. Låt dig gå in ytterligare och känna det själv.

3) Att gå långsamt

En sak som verkligen kan hjälpa till när det gäller att lära sig att hålla ut längre i sängen är att ta allt väldigt långsamt redan från allra första början av sexet. När du gör det hittar du dig själv längre och för tidig utlösning kan bli ett minne blott. Orsaken till detta är att du kan börja återställa dig kropp och själ till en långsammare takt och det kan verkligen hjälpa till med att vara längre

4) Muscle lösningar

Nästa gång du har sex märker du hur dina muskler tenderar att spända upp över hela kroppen precis innan du får utlösning. Du kan använda denna reaktion till din fördel. Nästa gång du känner att det händer medvetet slappna av dessa muskler och känna hur du plötsligt börjar kunna hålla ut längre. Detta är snyggt trick som har fungerat riktigt bra för mig i det förflutna.

Om du tränar alla ovanstående tekniker kan det säkert ha en riktigt positiv effekt på ditt sexliv över en längre tid.

LEAVE A REPLY