Kan Cigaretter Och Alkohol Påverkar Mäns Sexuella Liv?

Sexuella problem dyka upp mer och mer ofta i mäns liv. Den snabbare rytm live, stress, brist på fri tid och en olämplig kost avgöra alla typer av sexuella problem som erektionsproblem eller impotens. Männen erkänner att deras sexuella föreställningar är mycket låga efter att de kommit hem från jobbet eller när de har en dålig dag. Dessutom, de erkänner att de ibland bara inte har tid att konsumera hälsosam mat och att de föredrar att äta vad de kan hitta. Slutsatsen är att mäns livsstil påverkar direkt deras styrka och deras sexuella färdigheter.

Män kan inte se sambandet mellan vad de konsumerar och deras sexuella liv.

Låt mig tala om för dig att du behöver för att upprätthålla mental hälsa för din kropp om du vill ha en sund penis. Du måste ta hand om hela din kropp för att hålla din sexuella nivå så hög som möjligt. En balanserad kost är infört. Äta mer grönsaker och frukt och dricka minst två liter vatten per dag. Detta kommer att hjälpa dig att rena din kropp från alla gifter som du har förbrukat.

Vare sig du vill det eller inte, cigaretter och alkohol är de största fiender av din sexuella hälsa. Forskare har märkt att män som röker och dricker mycket är mer benägna att ha erektionsproblem och sperma frågor. Detta är sanningen. Tyvärr, män erkänner att de inte kan helt eliminera cigaretter och alkohol från deras liv, eftersom de här sakerna hjälper dem överfart stress och för att bromsa varje dag är monotoni.

I fall du inte vet, låt mig berätta för er att cigaretter är orsaken till 25 sjukdomar och 11 typer av cancer. Cigaretter innehåller många toxiner som förgiftar din kropp. Några av dem är: nikotin, kolmonoxid, Tjära, aceton DDT, Arsenik, Formaldehyd, Ammoniak och vätecyanid. Kanske du inte bryr dig om andra sjukdomar, men bryr du dig inte minst om din sexuella förmåga? Rökning ger erektil dysfunktion och det påverkar spermieproduktionen, mäns fertilitet och sexuell förmåga. Forskare visat att män som röker har problem med infertilitet. Sperma är inte så frisk och det är allvarligt påverkat cigaretter. Det finns många fall där rökning är relaterat till impotens. Rökare brukar klaga på att ha svaga erektioner. Är inte denna varning är nog för dig? En annan negativ effekt av rökning är att sperman smakar påverkas också och denna situation är inte särskilt trevlig för sexuell partner. Dessutom, ingen tycker om att lukta rök inte medan du har sex. Tycker om din partner och föreställa sig hur obehagligt för henne att stå cigarett lukt al tiden.

Nu, låt oss tala om alkoholens effekter.

De flesta män konsumerar alkohol för att slappna av och må bra, men de behöver inte föreställa mig hur dåliga effekter alkoholen har på sin sexuella hälsa. Alkohol påverkar först och främst din hjärna. Hjärnan är den som ger din penis impulsen att ha en erektion. När denna mekanism är skadade, erektion dysfunktion verkar mer och mer ofta. Din kropp blir okontrollerbar och du inte klarar av att behålla en erektion som du brukade göra det förut. Din sexuella kompetens är allvarligt skadad och problem i din relation kommer att visas oundvikligen. Dessutom, tänk om din sexuella partner. Hon kommer att bli frustrerad och olycklig, eftersom du inte kommer att kunna tillfredsställa henne längre. Är inte det pinsamt?

Tänk två gånger innan du fortsätter med dessa dåliga vanor. Cigaretter och alkohol kan producera mycket lätt beroende. När du har matat in i denna onda cirkel, blir det mycket svårt att få ut. Ibland verkar det till och med omöjligt att reparera alla de skador som du har skapat. Nyckeln till en hälsosam kropp är måtta. Överdriv inte med vad som helst och du kommer att kunna upprätthålla balansen. Tänk om ditt liv i allmänhet och om din sexuella hälsa i synnerhet. Du kan undvika sexuella dysfunktioner och infertilitet genom att minska konsumera cigaretter och alkohol.

LEAVE A REPLY