Penis Storlek Frågor: Nackdelen med en Stor Penis

Är det en människa vid liv som inte är medvetna om den tonvikt som läggs på penis storlek i modern kultur? Även om detta är knappast en situation som är unika för det 21: a århundradet, det är utan tvekan större önskan bland män att ha en stor penis än tidigare. Visst, de flesta män vet att heft av deras skräp men en faktor i en aktiv och tillfredsställande sexliv, och att andra faktorer, såsom penis hälsa och färdigheter i säcken, är av större betydelse på lång sikt. Ändå, män tenderar att ha en stor penis – trots det faktum att vara stor är inte alltid en välsignelse.

Vad nackdelen?

Män som är blygsamt byggt kanske tror att en man med större begåvning har ingen rätt att klaga. Efter allt, ar inte att kunna visa ett imponerande paket halva slaget när det gäller att lustfyllt sex? För många, den psykologiska effekt som en massiv medlem producerar hos en partner att “hoppa börjar” den sexuella spänningen del av sex spel. Och inte män med en stor manlighet har större förtroende, vilket leder till lägre prestanda ångest?

Kanske, kanske inte

Faktiskt, ingen av dessa antaganden är nödvändigtvis sant. Medan män tenderar att tro att den enbart genom fysisk presentation av en imponerande storlek medlem automatiskt stimulerar en partner, det omvända kan vara sant. Vissa partners kan krympa bort från en oversize penis, rädd att det kan vara smärtsam.

Detsamma kan gälla för cockiness som antas vara en del av att ha en stor begåvning. Vissa män kan känna att enbart storleken av deras medlem innebär att de förväntas utföra som en superman. De kan ha svårt att leva upp till vad de känner är som förväntas av dem och kan i vissa fall ha lika mycket, eller ännu mer prestationsångest än en man med en penis av typisk storlek.

Övriga frågor

Det kan finnas andra problem som uppstår för en man med en stor penis. Till exempel, vissa män tycker att kortare kvinnor kan vara mer avskräckta av den exceptionellt storlek penis, och tvingar dem att bara titta för högre kvinnor som potentiella partners. Och eftersom det är färre längre kvinnor, deras potentiella dating pool är därmed begränsade.

Sedan är det frågan om penis identifiering. När en människa är känd för sin exceptionella penis storlek, han kanske tycker att en partner är mer intresserad av en del av hans anatomi än honom som en hel person. Detta kan hindra hans förmåga att etablera långsiktiga meningsfulla relationer.

Garderob kan också vara ett bekymmer. Visst, vissa killar gillar för att låta världen veta av sin speciella storlek, men sporting ett omfattande och tydligt erektion vid olämpliga tider kan ha en negativ inverkan på arbetet eller i vissa sociala situationer. Därför kan en människa kan vara att välja kläder som inte smickra honom eller underkläder som är mer restriktiva än vad som är riktigt bekvämt.

Slutligen, den överskjutande storlek kan leda till över-friktion under sex, om penetrerande eller manuell. Och som leder till ont i penis, som ingen människa har.

Att arbeta med frågor med en stor penis kräver en partner som är villig att vara ett stöd och förståelse. Även så, friktion frågan kan fortsätta att vara ett problem för vissa män.

De män vars penis storlek är exceptionellt och upplever särskilt stor penis-relaterade friktion verkligen behöva vidta särskilda åtgärder. Regelbunden användning av en top notch penis hälsa creme kan vara en stor bonus när du handlar med ont i penis. Överskjutande friktion ofta de sensibiliserar penis, så en crème som innehåller acetyl L-karnitin, en nervskyddande ingrediens, är ett måste. Denna ingrediens kan hjälpa till att återställa nedsatt känslighet från ovarsam hantering. Närvaron av C-vitamin är också praktiskt, för sin roll i produktionen av kollagen. Viktigast av allt, se till crème innehåller återfuktande ämnen som sheasmör och vitamin E för att riktigt läka och lugna känslig, känslig hud.

LEAVE A REPLY