Prova dessa övningar för att lindra åderbråcks Symptom

aderbracks

Åderbråck är förstorade, mörkblå eller varicofix lila ådror på benen. De visas oftast på kalv under knäet och ibland bakom knäet.

Spindel vener är annorlunda än åderbråck. De är lila, röd, blå eller grå webbliknande ränder oftast hittas på benet. Forskning visar att cirka 60% av kvinnor över 30 år har ådernät. Vissa män har också ådernät

Övningar som lindrar åderbråck kommer också att bidra till att minska spindel vener. Med rätt typ av träning benen kan se jämnare och må bättre.

Stående är hårt på kroppen. Det tenderar att resultera i mycket dålig cirkulation, och kan producera svullnad i benen om det inte finns några aktiviteter eller rörelser som äger rum medan stående. Försiktighetsåtgärder måste vidtas när du är på fötterna en hel del. När en person står, tyngdkraften motverkar kraftigt returflödet av blod och lymfa från de nedre extremiteterna.

Promenader är den bästa formen av motion för kroppen. Promenader hjälper ben vener att pumpa blod tillbaka upp benen mot hjärtat, hjälper hjärtat att fungera bättre också. Det är den bästa övning att göra, särskilt om det finns en tendens till åderbråck under graviditeten. Antingen gå eller inte stå på fötterna så mycket!

Gång orsakar en terapeutisk reaktion i kroppen som resulterar i bättre cirkulation genom njurarna, och särskilt i de nedre extremiteterna. Ta korta pauser flera gånger om dagen för att sträcka benmusklerna och att flytta din vikt från sittande eller stående positioner.

Om du har åderbråck, undvika mer ansträngande former av motion, såsom tyngdlyftning, stor genomslagskraft aerobics, jogging eller ansträngande cykling. Dessa typer av övningar kan öka trycket på venerna.

Bra motionsformer som främjar cirkulationen och förhindrar att vätska samlas i benen inkluderar: skonsamma aerobics, simning och lätt-utbildning.

För att öka benet cirkulation ytterligare prova denna övning: från en stående position, stå på tårna femton gånger, slappna av och sedan upprepa. Detta stärker också vadmusklerna.

Efter träning, prop fötterna upp på kuddar eller kuddar om liggande. Höj fötterna på en pall eller fotpall när man sitter för att titta på TV eller läsa. Håll av dina fötter så mycket som möjligt för att minska trycket i benen.

Konsekvent måttlig motion under flera månader kommer att minska värk och öka benet energi. Du kommer att börja må bättre om dig själv och dina ben kommer att tacka dig för det!

För att minska symptomen av åderbråck på ett naturligt och mer permanent sätt, det finns krämer, lotioner och piller tillgängliga som innehåller örter och eteriska oljor kända för sin helande, cirkulationshöjande, vaso-bromsande och smärtstillande egenskaper

LEAVE A REPLY