Sex Stärka Örter För Xtrasize Män!

Sex Stärka Örter För Xtrasize Män!
Rate this post

xtrasizeOm du upplever sexuella problem såsom erektil dysfunktion, låg libido, infertilitet och minskad uthållighet, du är inte ensam. Dessa samma problem som drabbar tusentals människor varje dag. Även om det är Xtrasize farmaceutiska lösningar på dessa problem, de har ofta få problem i sina egna. I vissa fall kan en existerande hälsotillstånd eller pågående medicinering kan förhindra dessa från att tas.

Med hjälp av naturliga kosttillskott är en växande trend bland män med sexuella svårigheter. Till skillnad från receptbelagda mediciner som kan ha bara funnits på marknaden i några år, de flesta örter har använts i hundratals, och i vissa fall tusentals år. Naturliga kosttillskott normalt har färre biverkningar.

Xtrasize Sex Stärka Örter Som För Män!

I Brasilien, catuaba bark är så mycket betraktas som en sexuell tonic att det även säljs i vägkanten står, ofta blandas i smoothies eller andra drycker. Ända sedan upptäckten av denna fantastiska ört av Tupi Indianerna, det har använts för att behandla impotens, lindra trötthet och höja libido nivåer.

Mycket lite forskning har gjorts om catuaba så det är inte känt exakt hur örten fungerar. Men det naturliga hälsa experter och ett stort antal nöjda användare säger att det är en effektiv metod för att skicka libido genom taket, eliminera erektil dysfunktion, ökning av sexuella tankar och förbättra prestanda.

Sex Stärka Örter Som För Män!

Utövare av Traditionell Kinesisk och Ayurvedisk Medicin har förskrivningen tribulus terrestris som ett afrodisiakum i tusentals år. Protodioscin är en steroida saponin som finns i örten. I studier, protodioscin utlöste utsläpp av kväveoxid, en naturligt förekommande gas i kroppen som tjänar till att slappna av muskler och förbättra blodflödet.

Det ökar också nivåerna av testosteron och dihydrotestosteron (DHT). Testosteron är det hormon som ansvarar för manlig sexuell tillväxt, utveckling och funktion. DHT tros spela en roll i libido och även hjälper till att hålla östrogen under kontroll. När tribulus terrestris är kompletterad, dessa kommer alla tillsammans till stöd för att öka libido nivåer, slåss mot trötthet och förbättra erektil funktion.

Legenden säger att horny goat weed upptäcktes av en slump av en Kinesisk get herde. Han observerade medlemmar av hans besättning att äta växten och sedan senare uppvisar mer sexuellt beteende än vanligt. Eftersom hans oavsiktlig upptäckt, ört har använts i Kina som ett afrodisiakum och tonic till det manliga reproduktiva systemet.

Som tribulus terrestris, horny goat weed innehåller en substans som stimulerar kväveoxid utsläpp. Denna förening kallas icariin. Denna förening fungerar också som liknar Viagra genom att hämma PDE-5, enzymet som blockerar den förening som ansvarar för Xtrasize erektioner. Kombinationen av PDE-5-hämning och kväveoxid utsläpp leda till bättre erektil funktion.

Sex Stärka Örter Som För Män!

För Information Om…

Mer Än 2 Dussin Kraftfull Sex Stärka Örter!

Och…

Lite känd hemlighet som lär dig att cykla dina kosttillskott så att de levererar en kraftfull hormonella punch varje gång du tar dem.

LEAVE A REPLY