Skrynkelgrädde 101 – Vad varje kvinna bör veta

skrynkelgradde

Kvinnor är rädda för att åldras på grund av de effekter som det har på huden. Bildandet av rynkor är mycket våldsamt när de blir äldre och hydroface det är därför de blir starkt beroende av anti-rynkkrämer. Kvinnor kommer alltid att ha åtminstone en flaska av skrynklelgrädde som hon använder. Dessa krämer lovar att avlägsna rynkor i ansiktet och det är därför kvinnor kommer galen över dem. Innan få rynkkrämer, är det bäst om du vet de ingredienser som används för att göra dem.

Retinol är ett derivat av vitamin A som används i nästan alla rynkkrämer. Detta tillsätts som en anti-oxidant som bekämpar de fria radikaler som är närvarande på huden. Dessa fria radikaler faktiskt förstöra hudceller som orsakar bildandet av rynkor i ansiktet. Retinol arbetar för att förhindra bildandet av dessa på huden. Gravida kvinnor bör undvika retinol eftersom det kan orsaka fosterskador.

Exfolierande anses huvudingredienserna i anti-rynkkrämer. Den vanligaste exfoliant är hydroxisyror. Dessa är närvarande i form av alfa-hydroxisyror, beta-hydroxisyror och polyhydroxisyror. Som exfolierande, de ökaravskalning av det översta lagret av huden att ta bort döda hudceller. Detta förbättrar förnyelse av en ny hudlagret som ger ansiktet en smidigare och fulländad look. Man måste vara försiktig när man använder detta eftersom huden blir känslig för solskador. Använda solskyddskräm hela tiden när du använder detta i ansiktet.

L-askorbinsyra är en förening i samband med vitamin C. Anledningen till att det är vanligt i de flesta rynkkrämer är eftersom det fungerar som en anti-oxidant. Detta förhindrar nedbrytningen av huden som kan leda till rynkor. Detta stimulerar också produktionen av kollagen i huden att behålla den elasticitet. L-askorbinsyra skyddar huden från solen, hålla den ser yngre och friskare.

Coenzym Q10 är en viktig ingrediens i rynkkrämer. Detta fungerar för att förbättra hudens reparation och det är därför det finns i de flesta anti-aging produkter. Eftersom Coenzym Q10 nivåer i kroppen kan minska efter en viss tid, är det lämpligt att fylla på utbudet av detta i kroppen. Ren tillämpning av lokala krämer med denna förening är ett effektivt sätt att tillföra Coenzym Q10 i kroppen. Detta kommer att förbättra hudens reparation och förebyggande av rynkor bildas på huden.

anti-wrinkle-cream-resultatAnvändningen av anti-rynkkrämer kan faktiskt minska rynkor i ansiktet. Detta garanterar inte att det kommer att helt försvinna. Speciellt för OTC-rynkkrämer, kan dessa innehålla lägre koncentrationer av ingredienser. Innan du köper en, är det bäst om man tittar på de ingredienser som används för att göra dessa krämer. Om möjligt, be professionell hjälp att välja den perfekta wrinkle cream som kommer att vara rätt för dig att använda.

LEAVE A REPLY