Spirulina -åsikter, effekter, biverkningar, pris. War man kan köpa tabletter och spirulinapulver?

I denna moderna tid vi lever i, aggressiv marknadsföring har lett människor att konsumera mer bearbetade och skräpmat. Dessa är de livsmedel som är laddad med fett, socker, salt och kolhydrater, men saknade viktiga näringsämnen och vitaminer som vår kropp behöver. Alla dessa leder till viktökning och så småningom till övervikt och hälsoproblem. Läs mer: www.spirulina.se

I själva verket är en alarmerande statistik rapporterades av Institutionen för Hälsa och Mänskliga Resurser i OSS säger att 66% av den vuxna befolkningen är antingen överviktiga eller feta. Det är som ett genomsnitt av 2 av 3 vuxna.

Men alla älskar att äta, ingen skulle någonsin vilja vara överviktiga eller feta. Detta leder människor att ta till olika typer av program viktminskning och kosttillskott. Som ett resultat, många viktminskning och fitness företag tävlar för folkets surt förvärvade pengar.

En naturlig och säkrare sätt är alltid det bästa alternativet att förlora de extra pounds. Kemisk-baserade produkter viktminskning är det sista du skulle vilja att konsumera för att undvika ytterligare skador på din kropp.

Detta är varför Spirulina har vunnit sin popularitet i dag. Det är ett naturligt  kapslar som har kapacitet att kontrollera och bibehålla din vikt. Det är en bra källa till protein som inte kommer från kött eller ägg. Ett antal personer som har infört en vegetarisk livsstil, har valt spirulina för deras protein behov istället för att äta vegetabiliska proteiner såsom baljväxter.  Läs mer om det: www.spirulina.se

Så exakt vad är Spirulina?

Blå-grön i färgen och anges som en naturlig “alger”, det växer i soliga alkaliska sjöar i Indien, Japan, Usa och Grekland. Det har varit den primära källan för protein för tusentals år av människor som redan av Aztekerna och Mayafolket.

Spirulina – det fungerar

spirulina

Under den senaste tiden, en hel del har redan upptäckt om den näringsvärde av Spirulina särskilt i form av viktminskning. Det fungerar som en “superfood”, en som är rik på proteiner, essentiella fettsyror, B-komplex vitaminer, b12 betakaroten och mineraler som järn, men med en låg kalori innehåll.

Består av upp till 70 procent protein, Spirulina saktar ner matsmältningen processen vilket gör att du känner dig mindre hungrig. Med mer protein i kroppen hjälper också till att bränna fett, bibehålla muskelmassa, och samtidigt öka din energi nivåer. Den energigivande effekten av Spirulina är förenlig med inga kända motgångar till skillnad från andra tonika, såsom kaffe vilket bara ger dig en tillfällig energikick och sedan så småningom gör dig svag. Med en spik i din energi nivåer, så att du kan uthärda längre pass, och hjälper dig att bränna mer fett.

Bortsett från dess vikt förlust egenskaper, Spirulina har även flera andra benefits för hälsan. Det är också bra för detox av tungmetaller i din kropp, eliminera candida, hjälper till att förhindra cancer, sänka blodtrycket, minska kolesterolet, sänker chans av stroke, och många fler.

Spirulina är ett utmärkt komplement till din nästa smoothie och te om du behöver mer protein i din kost. Det är 62 procent protein och det innehåller alla essentiella aminosyror, eller byggstenar av protein. Inte många icke-animaliska källor ger så mycket protein, så detta är ett bra mat för vegetarianer och veganer. Mer information här: www.spirulina.se

Flera Spirulina recept kan hittas på nätet.

Spirulina – åsikter (recensioner)

spirulina_pulver

Bevis för att spirulina effektivitet är ingen mindre från de människor som har provat det.

Jag började min vikt resa genom att släppa mitt kalori intag på 1300-talet en dag. Jag gav upp fastfood, snabbmat, läsk, socker och fet mat, som nästan alla bearbetade livsmedel. Jag var ganska framgångsrik med resultatet eftersom det hjälpte mig att gå ner 2-3 kilo i veckan. Men på grund av den minskning i mitt kalori intag, jag märker en nedgång i min energi. Ibland kan jag inte fokusera och ofta befinner mig irriterad. Då jag läste om Spirulina i en av de tidningar jag läser. Det fick mig intresserad så jag provade det. Mer information här: www.spirulina.se

Jag har försökt flera kosttillskott men Spirulina verkar vara den mest effektiva. Jag var inte bara kunna gå ner i vikt men också hjälpa mig att bli mer energisk. Inte längre är de dagar som jag känner mig svag eller utmattad. En del människor talar om för mig att det bara kan vara en placebo-effekt, men för mig spelar det ingen roll. Det fungerar för mig och jag är bara glad att det fungerar!
-Karen-

Efter mitt 3: e barn, fann jag det svårt att gå tillbaka till min ursprungliga vikt. Min bebis redan vänt 7 månader gammal men jag har inte förlorat mycket av överskottet i vikt trots att man äter mindre portioner och att göra hemma träning. En kompis till mig att försöka Spirulina bantningspiller. Jag kollade produkt på nätet och beställt min första flaska. Samtidigt som den förbrukar Spirulina, jag gjorde lite av att springa minst två gånger i veckan och ändå fortsatt med att äta mindre. På min första vecka, jag förlorade 1,5 pounds. Jag märker också en minskning i min aptit. Innan använde jag till att äta ofta, mindre måltider. När jag började med Spirulina, jag äter mindre, men inte så ofta längre. Jag är fortfarande på min 3: e vecka, och så långt är jag nöjd med resultatet.
-Dana-

Läs mer om det: www.spirulina.se

Det har gått 2 år sedan jag började med Spirulina. Jag tycker att det är effektivt och mycket bra i mitt fall eftersom jag är på en protein-rik kost som är vad Spirulina är här för. På min första månad, jag förlorade 6 kilo. Jag märker också en nedgång i min aptit, som har hjälpt mig att gå ner i vikt ännu mer. Även om jag också märkt att jag kände mig lite yr under mina första dagar av att ta det, de biverkningar som så småningom försvann när jag fortsatte att konsumera produkten. Allt jag kan säga är att det fungerar för mig och jag är säker på att det också kommer att arbeta med alla! Jag är så tacksam för att det är en produkt som spirulina. Nu kan jag uppfylla min protein behov utan att det behöver konsumera en hel del kött.
– George-

Hej! Mitt namn är Emma. Jag har kämpat med hetsätning och matmissbruk speciellt när jag är stressad. Min kompis introducerade mig till spirulina och berättade för mig att det kom från någon form av alger och att det är effektivt. Jag var tveksam till att prova det. Jag har inte hört talas om något piller som tillverkas av alger. Min vän försäkrade mig att det var okej. Och i rättvisans namn till henne, hon såg smalare än förra gången vi träffades. Och så har jag försökt det. Produkten visar sig vara effektiv trots allt. Jag började märka en nedgång i min aptit. Min vanliga cravings för söta och salta livsmedel har också sjunkit avsevärt. Jag förlorade totalt 20 kilo under loppet av 5 veckor. Jag är på min andra flaska av spirulina och resultaten är häpnadsväckande. Precis som min vän, jag kommer inte att tveka att rekommendera den här produkten till någon som har problem med sin vikt. Läs mer om det: www.spirulina.se
-Emma-

Spirulina – biverkningar

Enligt University of Maryland Medical Center, konsumtion av Spirulina är inte farlig och att den är säker med minimala biverkningar. Vissa människor kan uppleva mindre huvudvärk, svettningar och illamående. Om du har autoimmuna sjukdomar som reumatoid artrit, lupus, eller multipel skleros, skulle det vara bäst att undvika spirulina eftersom det kan stimulera immunförsvaret och göra ditt tillstånd förvärras. Det skulle också vara bäst att tala med din läkare först innan som innehåller spirulina powder innehåll att din kost om du är på regelbunden medicinering, gravid, eller ammar.

Generellt, spirulina är inte känd för att ha stora biverkningar. Om det finns, kan det vara på grund av överkonsumtion som tar alltför stor dosering av det skulle kunna vara skadliga för din lever.Det är alltid ett säkert praxis att följa den rekommenderade dosen och följ tillverkarens riktning. Läs mer på tillverkarens hemsida: www.spirulina.se

Spirulina – pris

Pris Spirulina är en som passar vem som helst budget.

spirulina tabletterSpirulina – om att köpa (apotek, snabbköp, på nätet?)

För att veta mer om priset av Spirulina och var man kan köpa (apotek, snabbköp, på nätet?), kolla in deras hemsida. Leverans alternativ är också tillgängliga för din bekvämlighet. Kom ihåg att alltid köpa från tillverkaren för att undvika bedrägerier eller förfalskade produkter. Läs mer på tillverkarens hemsida: www.spirulina.se

Sammanfattning

Det är alltid värt att göra en del forskning i förväg veta om produkten verkligen är effektiva. I denna dag och ålder, en hel del vikt förlust kosttillskott som är ute på marknaden är bara tävlar för din hårda intjänade pengar till, men de har inga verkliga resultat. Å andra sidan, vissa vikt förlust kosttillskott kan vara effektiva, men som generellt inte gör något bra för din allmänna hälsa, särskilt de syntetiska och kemiska baserad kost piller. När det kommer till Spirulina wiki, ett antal studier har fastställt att det är säkert och effektivt. Att veta att det kommer från naturen också ger mer till sitt överklagande.

Om detta inte är tillräckligt, Spirulina har också lagt till fördelar i viktminskning kategori: det är en idealisk mat som inte behöver mycket tid för att vara beredd, inte behöver tuggas som frukt och grönsaker, och viktigast av allt, det är ett komplett paket av olika näringsämnen och vitaminer i sig.

Med alla dessa kort läggs ut på bordet, det skulle inte vara svårt för någon att avgöra om eller inte att lägga till spirulina att deras vikt förlust program. Något som effektivt och naturligt som Spirulina bör inte missas ut av alla som försöker gå den hälsosamma vägen. Läs mer: www.spirulina.se

LEAVE A REPLY