Strukturerat Vatten och Hälsa: Den Verkliga Vetenskapen om Vatten

Strukturerat Vatten och Hälsa: Den Verkliga Vetenskapen om Vatten
5 (100%) 1 vote

“Deras teori var att den kemiska sammansättningen är viktig. Nu den sensationella nyheten är att det är nonsens. Strukturen av vatten är mycket viktigare än dess kemiska sammansättning”

~ Prof. Rustum Roy, Univ. i Pennsylvania, Medlem: International Academy of Science

I vår värld, struktur verkligen allt. Rustum Roy var rätt, kemiska sammansättning är inte vad som är viktigt, det är struktur. Detta gäller inte bara Vatten, utan att hela vårt Universum. Kemister kan bita samman tänderna, och många forskare kan skrika i protest – men faktum kvarstår, vårt Universum är byggt på mönster och struktur, och kemi-baserade paradigm kan en dag vara föråldrade. Genom den fantastiska världen av kristaller och vatten, vi kan komma att förstå den kritiska naturen av mönster, och inse vad det innebär att vattnet i våra kroppar kallas “biowater” – är mycket strukturerad med komplexa geometriska mönster. Dessa strukturer i vår biowater göra allt från att behålla vårt DNA, forma varje protein och enzym och genomförande av energi och information i våra kroppar – för att inte nämna att helt enkelt hålla våra celler intakt.

Kristaller och Mönster, Vatten och Struktur

Strukturerat vatten är helt annorlunda från “bulk” vatten – den term som används av forskare för att slumpmässigt arrangemang av väte och syre som vi får lära sig i skolan. Det inneboende problemet är att merparten vatten har praktiskt taget ingenting att göra med vår hälsa och rätt cellulär funktion, medan strukturerat vatten har i stort sett allt att göra med vår hälsa och fysiologi – och att dessa är nästan två helt olika ämnen med olika egenskaper och olika åtgärder, på grund av att strukturen i en och brist på struktur i den andra, ett faktum som ofta förbises av Västerländsk medicin och forskare.

Den effekt som struktur har är att de flesta som är lätt att se när man tittar på kristaller. Ta grafit och diamant, till exempel – två former av kol, och varierar endast i den strukturella arrangemang av ett enda element (kol). En gör bra pennor för sin mjukhet, andra gör den utmärkt att skära för sin styrka. Båda är gjorda helt av kol, men dessa strukturella förändringar ge enorma skillnader, och som någon kvinna kommer att säga till er, den ena är inte den samma som den andra. Om vi är gjorda av diamanter, eller åtminstone de H2O motsvarande – det blir ganska löjligt att närma sig kroppen och vår hälsa, som om det är ett system som består av grafit eller kol.

SiO2, eller kiseldioxid, kan visas som antingen kvarts, flinta, eller glas – och igen, alla har samma kemiska sammansättning och ändå ge helt olika ämnen, med helt olika egenskaper. Glas kan inte användas för att göra hårddiskar eller radioapparater, kan du inte tid en klocka av glas och när det är pressas det inte skapar elektrisk energi – men kvarts kan och gör, och på grund av sin struktur i sina molekyler, är det möjligt att lagra information, vibrerar på specifika priser, och skapa elektrisk energi när det mekaniska trycket tillämpas – en egenskap som kallas piezo-el. Det är på grund av dess särskilda kristallin struktur – vilket är vad som bestämmer dess egenskaper.

Kristaller har fantastiska egenskaper, från förmågan att omvandla energi från en typ till en annan – som i fallet med piezoelektricitet – eller för att uttrycka pyroluminosity som avger ljus när de utsätts för värme. Det kan skäras i en särskild form för att vibrera med en viss hastighet – så exakt att den kan användas för att hålla tid, vilket är fallet med kvarts och vissa klockor. Det kan användas för att ställa in vissa frekvenser, som är fallet med radiofrekvenser i den ursprungliga crystal radio. Vissa kristallina strukturer kan cohere energi och information, som rubiner i den ursprungliga lasrar. De särskilda mönster av molekylära arrangemang är det som gör ett riktigt klipp ruby att fokusera spritt ljus som vågor i en riktning, och projicera dem som en synkroniserad, cohered våg – också känd som en laser.

De särskilda mönster av molekyler som bestämmer kristaller egenskaper, det vill säga hur det reagerar på energi. Olika geometriska strukturer har olika effekter på energi och information – energi överförs längs dess struktur på olika sätt – beroende på mönster, denna energi kan vara transduced (dvs ändra form) eller överföras (jag.e.radiofrekvenser, ljus frekvenser) på olika sätt.

Det är inte bara kristaller, det är allt. Carl Sagan sa det bäst,

“Det är inte de atomer som går in i det, det är det sätt på vilket dessa atomer sätts samman.”

Vi kan göra detta med proteiner i kroppen – ändra alla ingredienserna i protein, men hålla samma form – och kroppen kommer att acceptera den som den ursprungliga protein. Ingredienser, eller vilka delar och bitar göra upp proteinet, inte ens frågan. Endast strukturen frågor.

Och gissa vad som bestämmer vika, form och struktur i varje enskilt protein i kroppen, bland annat DNA?

Det är rätt, det är vatten. Den minst 10.000 vattenmolekyler som omger varje protein i kroppen är direkt ansvariga för deras form, vika, och ringlande. Och det gör det genom sin liquid crystal geometriska strukturer.

Men det är inte allt, det gör det. Vattnet i vår kropp har visat sig innehålla varje kristallografiska mönster som människan känner till, och dessa komplexa strukturer är också vad som gör att vatten för att spela in information, ändra dess struktur för att återspegla den nya information som den utsätts för, och att agera som en fraktal-antennen så att den är kapabel att överföra och ta emot stora mängder av denna information – precis som våra smartphones, som endast kan köra saker som wi-fi-och GPS-tack vare deras fraktala antenner. Det gör att vatten för att fungera som förbindelselänk mellan vår fysiska kropp och vår bio-energetiska system, och att fungera som magasin och mekanism för vårt medvetande. Genom att ändra sin struktur i svar i vårt medvetande, vårt vatten system är bokstavligen att ansluta vårt sinne-själ-ande, genom den dynamiska kristallina matris som komponerar mer än 99% av våra molekyler (genom att räkna, inte vikt) – avgör vår hälsa, vårt medvetande och vår anslutning till vår ande. Forskningen är häpnadsväckande och kommer att förändra sättet du ser på dig själv, din hälsa och ditt Universum, för evigt. Så gå vidare, dyk!

LEAVE A REPLY