Topp 5 Bästa Lår övningar

Topp 5 Bästa Lår övningar
4 (80%) 1 vote

Antalet för klagomål från de flesta kvinnor som når medelåldern är att benen saknar form, utanför deras slappa lår som är. Om du är orolig för de dimensioner som låren når kanske du vill läsa följande guide till de fem bästa lårövningarna. Genom att utföra dessa övningar minst två gånger i veckan kan du få dina lår tonade och redo för simma säsongen på bara en månad eller två.

Flamingo Balans

flamingo-balansÄven om du kanske känner dig obekväm att utföra den här övningen, och även kanske så besvärlig som en flamingo ser ut, finns det en anledning till varför detta gör en lista över de bästa lårövningarna, eftersom det fungerar! För att göra övningen du börja med att plocka upp en hantel med höger hand varicofix sverige och placera din vänstra hand på höften. Något luta sig framåt lyfta upp höger ben till höften medan cirklar din lyft fram och fortsätter att vända handflatan med hantel tills den är vänd mot taket. Återgå till utgångsläget och upprepa för 12 reps varje sida och två uppsättningar.

Ball Squat

Även om du kan behöva köpa en övning boll för att göra bollen knäböj, kommer tio dollar köp löna sig eftersom det är en av de bästa övningarna lår. För att starta, placera bollen mellan väggen och nedre delen av ryggen. Nu böjer knäna och sänka kroppen ned cirka fem till tio inches med dina axlar och rygg i linje med väggen. Håll i tre sekunder och sedan stå upp igen. Upprepa 15 reps för två uppsättningar.

plyometric squat

Anledningen till att denna övning är en av de bästa övningarna lår är att det kan göras var som helst och tar bara några sekunder, även om det är mycket effektivt för att tona låren. För att göra det, stå med fötterna i linje med axlarna och helt enkelt sitta på huk tills knäna är i 90 graders vinkel. Väl där hoppa uppåt och landa tillbaka i samma hukade position. Upprepa tio reps i tre set.

hantel utfall

Hantel utfall är ett nytt ta på en gammal övning som är varför de gör en lista över de bästa övningarna lår. För att utföra dem helt enkelt genomföra en normal utfall men med hantlar i alla dina händer. Var noga med att hålla armarna rakt av sidorna som du utfall och uppleva extra bränna att lägga vikt vid övning.

Enfaldig bencirkulation

enfaldig-bencirkulationMedan en bencirkel kan verka som en enkel övning, är det en av de bästa lårövningarna eftersom det faktiskt är ett ganska tungt träningspass. För att göra det ligg på en matta eller mjuk matta och placera handflatorna upp med armarna rakt genom sidorna. Ta din högra fot och peka mot taket och sedan rotera den utåt i ett cirkelmönster. Andas medan du spårar din cirkel och andas ut efter rundan är klar. Var noga med att inte röra höfterna och upprepa fem cirklar fem gånger för varje ben.

LEAVE A REPLY