Vad Göra När Din Penis är För Liten, Äntligen! Välbehövlig Xtrasize Råd För Små För Män

Vad Göra När Din Penis är För Liten, Äntligen! Välbehövlig Xtrasize Råd För Små För Män
5 (100%) 1 vote

xtrasizeI denna artikel kommer vi att diskutera vad man ska göra när din penis är för Xtrasize små. Det är intressant, en av de mest populära frågorna vi får via e-post i dessa dagar finns farhågor av män, precis som du som är oroliga för att deras storlek är helt enkelt INTE tillräckligt stor för att tillfredsställa sin partner. Och ofta, som många av oss känner alltför väl, dessa typer av rädsla och oro börjar äta bort och urholkar vår självförtroende i andra områden av våra liv också! Innan vi vet det…vår känsla av attraktivitet äventyras, vårt förtroende med kvinnor skadas…och vi fråga oss i bara om VARJE område som är viktigt för självförtroendet. Låter det bekant? Läsa när vi tar en snabb titt på hur man fixar det i rapid fire vända tiden..:-)

Filed Under: Först och Främst: var Ärlig Med dig Själv

Är din anatomi EGENTLIGEN för liten….eller vill du helt enkelt TROR att det är? En intressant xtrasize test studie i Kanada visade att de män som kom in för “behandling” för storleken, Läkare konstaterade att över 50% av dem var helt medelstor! Många av dessa män faktiskt lidit MER av psykologiska frågor som rör deras kroppar, SNARARE än att ha några märkbara problem med sin penis storlek. Ta en bra lång hård titt på dig själv. (no pun intended..:-) du kanske upptäcker att Du är mycket bättre än du tror.

Filed Under: Kommunikation är Viktiga Xtrasize

Prata med din partner! Fråga HENNE om det är ett problem. Om du känner att hon är INTE nöjd, det är mycket möjligt att frågan är helt separat från fro storlek, och kan i själva verket vara något som hon kämpar med i STÄLLET för dig! Mycket viktigt.

Filed Under: Prova Naturliga Enhancement Övningar

Som många av er kanske redan vet, detta är enkel, ekonomisk och arbetar ofta mycket snabbt. Tekniker som jelqing, PC höjder, dragkraft och stretching rutiner har gjorts i årtionden för att hjälpa små män växa sig större på bara månader. Detta är ett mycket bättre alternativ än pumpar, remskivor, potions eller lotion för säker!

Som med allt annat i Mäns hälsa domän, kunskap är MAKT, och information är ALLT!

Och kom ihåg, med vår moderna förståelse av anatomi och olika holistiska, alternativa, naturliga metoder för att OPTIMERA våra kroppar på alla möjliga sätt…det är nu vanligt att män överallt, som vet hur – att systematiskt förbättra, bygga och öka storleken på penis och göra det snabbt.

Behovet av krämer, hängande vikter och andra esoteriska metoder är inte bara konstigt och potentiellt farliga – de är också slutligen helt föråldrade och onödiga.

Så medan de kan skratta åt dig bakom din rygg…tro mig, de kommer inte att vara länge! Ta lite tid och lära dig hur din anatomi fungerar, och hur enkelt Xtrasize övningar och optimeringar du kan göra, varje dag kan ge en RADIKALT ökar din penis storlek utan att oroa dig. Jag gjorde…och det var det bästa beslut jag någonsin gjort!!

LEAVE A REPLY