Vassleprotein för fettförbränning

Vassleprotein för fettförbränning
Rate this post

vassleprotein-for-fettforbranning2

Vassleprotein är en mycket uppskattad näringsämne för idrottare. Men även om du inte är en idrottsman, vassleprotein används ofta stimulerar probolan fettförbränningen och hjälper dig att nå dina mål viktminskning.

Vad är det?

Komjölk består av två proteiner, kasein och vassle. Kasein som finns i ost, lunch kött, många såser och naturligtvis, glass och även sojaprodukter eftersom det ger en krämig munkänsla och smak många människor önskar. Vassle, som omfattar cirka 20% av proteinet i mjölken, är en mer lösligt protein, vilket betyder att det är lättare att smälta.

fördelar

Förutom att vara mycket lätt att smälta, är vassle ett magert protein, som frigör hormoner som påverkar blodsockret, metabolism och mättnad. Kort sagt, hjälper detta protein du känner dig bättre medan samtidigt optimera din ämnesomsättning att bränna fett.

När konsumeras i ren form, är det en ren källa av protein utan laktos, fett eller kolesterol.

Din kropp använder mer energi för att smälta protein, vilket resulterar i fler kalorier bränns.

Vassleprotein innehåller leucin, en aminosyra. Som hjälper till att bevara ren muskelmassa och samtidigt främja fettförbränning. Den innehåller också mer leucin än mjölkprotein, äggprotein och sojaprotein.

Kalcium, som också finns i vassle, är kopplad till att hjälpa till att minska kroppsfett.

Kort sagt erbjuder vassle ett antal fördelar för dem som är intresserade i att bränna fett, bygga muskler och lever en hälsosam livsstil. Den enda nackdelen med att vassleprotein är om du är allergisk mot mjölk. Många människor som är allergiska mot mjölk är allergisk mot en eller båda av proteinerna, kasein och / eller vassla. Om du är allergisk mot mjölk, kan det vara värt att testa en liten mängd vassle att se om du är allergisk mot det. Du kanske bara allergiska mot kasein.

Så hur kan du konsumera den?

Det är gamla som ett pulver i många hälsokostbutiker och idrottare butiker. Det är typiskt konsumeras som en dryck och blandas med vatten. Du kan också köpa förblandade vassleproteindrinkar.

Många erkänna det är inte den största provsmakning produkten, men när det blandas med juice eller mjölk, kan det smaka lite bättre och fördelarna kan inte förnekas. När du handlar för det, se till att du köper kvalitet vassle. Kontrollera etiketten att det står antingen vassleproteinisolat eller vassleproteinkoncentrat. Det behöver inte innehålla något annat.

Dricka vassle som en del av en före eller efter träningen drink eller din mitten morgonen eller mitten av eftermiddagen mellanmål. Proteinet kan bära dig genom dagen medan mata dina muskler, öka din ämnesomsättning och hjälpa dig att bränna fett.

Vassleprotein är en viktig del av idrottar-programmet eftersom det är ett idealiskt “muskelmat” men det är också en överlägsen produkt viktminskning. Ge det ett försök idag.

LEAVE A REPLY