Vet Du Om Ditt Immunförsvar och övervikt Är Relativa?

Jag har alltid varit för att upprätthålla en frisk och stark immunförsvar. Vårt immunförsvar är så viktigt för vår hälsa att vi inte kan agera som om den inte existerar.

Tror du att en person som är 30-40 övervikt har ett starkt immunförsvar?

Jag vet att du inser att någon som är överviktig är inte ett hälsosamt tillstånd och 2/3 av Amerikanerna är överviktiga till en viss grad.

Extra vikt påverkar allt. För att nämna en, höfter, knän och vrister. Denna extra vikt sätter extra stress på immunsystemet, eftersom dess uppgift är att hålla kroppen frisk och om några skador eller påfrestningar läggs på brosk runt dessa fogar immunförsvaret hoppar i ett försök att reparera den.

Visste du att för varje kilo extra vikt kan kräva upp till 10 km tillsatt kapillärer för att transportera blod till som extra extra vävnad?

Låt oss se några av de villkor som orsakas av den extra vikt.

 • Värkande fötter
 • Svårt att sova
 • Gallsten
 • Svårigheter att andas
 • Stroke
 • Cancer
 • Förlust av hjärnans volym
 • Infertilitet

Vet du vad som orsakar diabetes?

Svar: Det inträffar när de system i kroppen inte kan flytta glukos från blodcirkulationen in i cellerna.När detta händer bukspottkörteln pumpar ut mer insulin. Anledningen till detta behov av ökad insulin är att alla dessa överviktiga cellerna har blivit resistenta mot insulin budskap.

Så här är en annan fråga… Inte blir övervikt orsakar insulinresistens eller är det motsatta sant, dvs ett problem med kroppen att använda insulin orsakar viktökning. Faktiskt både är sant!

Med personer över 50 år, en studie gjordes som visade att vem som helst som fick 5 kg. eller mer var på risken för ett funktionshinder av något slag.

Visste du att det finns två typer av fetter? Det är och heter “ansamling av fett” och “fetthaltiga avlagringar. “Ansamling av fett” är ackumulerade som triglycerider och detta är helt normalt eftersom hålls i kroppen som energi reserv. Nu, naturligtvis, någon som kan göra en bra sak och konsumera för mycket av dessa fetthaltiga avlagringar av att äta för mycket eller att äta fel sorts mat. Om triglycerider celler blir överfylld med feta att de inte kommer att fungera på topp effektivitet och detta orsakar immunsystemet att överanstränga sig och även bli utmattad och svag.

“Fetthaltiga avlagringar” kommer att få det deponerade mellan cellerna och som verkligen tandköttet till funktionen av celler. Ett av resultaten av denna typ av fett är “fettlever”. Denna sjukdom har inget samband med den under överseende av alkoholkonsumtion.

Fettlever sjukdom ger ingen varning, ingen symptom, inga tecken eller komplikationer i förväg eller som en varning om att så allvarliga hälso-villkor byggnad. Det är mycket som vissa typer av cancer, ingen förvarning alls.

Om den lämnas obehandlad kan den orsaka leversvikt och död.

Alla dessa dagar måste titta på vad de äter. Några mycket vanliga produkter har tillsatser som är rena giftet, men det är tillåtet att förorena livsmedel.

En sådan tillsats är “high-fructose corn syrup (HFCS). Det är i nästan alla typer av mat, från läsk till bröd.

Nu fruktos i sitt naturliga tillstånd som finns i färsk frukt är absolut så frisk som du kan få. Men när det utvinns från frukt, bearbetas och koncentreras till en tillsats, det är rena giftet i förklädnad.

Här är vad som över konsumtion av produkter som innehåller fruktos som kommer att orsaka att uppstå i den mänskliga kroppen.

 • Ökad aptit
 • Viktökning
 • Adrenal överbelastning
 • En ökning av hjärtsjukdomar
 • Matstrupscancer

Och fruktos sakta tar över hela livsmedel utom alla naturliga, färska produkter. Här är vad som har hänt sedan 1977, under de senaste 30 åren. Detta innebär att alla Amerikaner under 30 år har varit utsatt. 1977 den genomsnittliga förbrukningen per person i USA var 37 gram per dag, ca 8% av totala antalet kalorier. Under 2004 var den genomsnittliga 54.7 gram per dag och person, genomsnitt. Det är en ökning med 2%. Med tonåringar, det blir värre. En jättestor till 72,8 gram per dag för tonåringar mellan 13 och 19. Detta uppgår till över 12% av det totala kaloriintaget. Referens för denna info är: Medscape J. Med 08;10:1160. Nu vet vi varför 2/3 av Amerikanerna är feta och våra tonåringar är snabb-inredningar till situationen.

Det finns ett alternativ. När du får det super sugen på en Cola, leta efter en flaska i Mexiko – JAPP – Mexiko – eller en Amerikansk flaska Cola som är Kosher. Koks inte tappning speciellt till påsk. Dessa två är gjorda med rörsocker istället för HFC. Om du måste ha en Cola detta är vägen att gå.

Att veta vilka typer av fett som kroppen har är mycket viktigt eftersom du kommer att veta vad fett är förlorade första och vilken effekt det har på lever, gallblåsa och bukspottkörtel. Du ser dessa inre organ också har visceralt fett och det är det som är mest farliga. Varför? Eftersom alla vener från buken (bröstkorgen och buken är åtskilda genom membranet) område rinna direkt till levern.

Levern är unik och central för alla blodcirkulationen. Lever immun styrka och hälsa kan vara en av de viktigaste problemområdena.

Det är en fråga levern har med fria fettsyror som kan få skjuts från buken. Levern behöver kontrolleras noga så fettlever inte invadera levern. Det är därför “lever rena” är viktigt. Invasionen av fettlever kan inte bara bestå av live hälsa, men också immunförsvaret som det hör till levern.

Vanor behöver förändras. Viktminskning eller väga underhåll kan bara ske om du bränner mer kalorier som du förbrukar. Livsmedel av hög kvalitet kommer att vara nyckeln inte bara till vikt underhåll men också att immunförsvaret hälsa. Motion är den andra krav. Vitamin och mineral tillskott ska beaktas för att upprätthålla kroppens hälsa under kroppens övergångsperiod.

LEAVE A REPLY