Viktminskning Kamper och Hur man kan Övervinna Dem

I en tid präglad av kändisar som poserar för Playboy bara veckor efter förlossningen, och Christian Bale som en yo-yo med sin vikt ryktas ha gått från 215lbs till £ 125, och tillbaka igen, alla till förmån för våra njutning – det är svårt för den genomsnittliga personen att få ett grepp om vad som är normalt och vad är onormalt (Bara i fall du inte vet, Kaniner och Batman är onormala). Om du är som mig och har försökt tusen och en sätt att gå ner i vikt, jag vill tro att du är normal. Viktminskning är svårt! Den som säger något annat är inte särskilt trevligt. Att vara kunnig i hur viktminskning, måste du bli ett proffs på att sätta vikt på. Det tog mig två år att sätta på hundra pounds, ett år att inse att jag var fet, och fyra år för att förlora det.

Ett år? Ja, ett helt år. Jag önskar att någon hade mage att säga till mig att jag var en behemoth. I gymnasiet spelade jag många sport-och var i utmärkt form. Att vara en atlet i riktigt bra form kom med många fördelar, men också många biverkningar. Antalet en bieffekt att mitt huvud blev större än mina muskler! Efter gymnasiet fortsatte jag att äta som jag fortfarande spelade en massa sport. Mina tröjor och byxor fick hårdare medan mina vanföreställningar fick större – som gjorde min mage. Jag trodde faktiskt, på grund av det protein jag äter, att mina muskler växer. Jag visste inte att de var vända sig till späck. En lång förfallna dag, jag såg underliga linjer på magen (magen). Jag insåg att jag inte längre var i samma form som i high school. Dessa linjer var mycket stora bristningar. Jag minns det som slår mig och som faktiskt vilja gråta. Jag hade förstört mig själv.

Jag försökte varje diet som möjligt.

Om jag kunde läsa om det, jag har provat det. Två saker har hänt varje gång: jag gick ner i vikt och sedan lägga mer på en gång att jag fick den dumma dieter. Jag började att träna men aldrig kunde hålla upp en rutin. Ärligt talat, om jag höll upp en, den enda sorten jag visste var hur att bygga muskler. Jag visste inte hur man bränner fett. Jag hittade en kost som fungerade, men jag hatade det. Jag var tvungen att äta som en fågel. Darn it! Jag gillar att äta. Det viktiga var att räkna ut hur att förlora vikt medan du fortfarande lever ett normalt liv (att äta mat som smakar gott och ha en drink). Fyra år och en hundra kilo senare, har jag upptäckt recept på hur man gå ner i vikt.

Konditionsträning

Nej, jag menar inte att köra eller något svårt som det. Jag hatar att köra. Jag gillar filmer och böcker. Hitta ett sätt att ta din konditionsträning till något du gillar. Genom cardio, jag menar löpband, steg bruk, roddare, etc., inte går i din egen takt runt om i gallerian (sorry mall walkers) och sedan få ett tusen kalorier latte. För mig själv, först, det var att läsa på gymmet och på någon typ av utrustning. Sedan, på ett löpband hemma, på hastighet fyra/ lutning fyra medan du tittar på en film eller visa. Det kändes inte som träning om jag inte tänker på det och stirrade på de onda timer.

Styrketräning

Du måste lyfta vikter för att strama åt din kropp samtidigt som du håller på att förlora vikt. Lös hud kan vara lite otäcka – lita på mig. Det behöver inte vara tung vikt. Låg vikt, hög repetition är bra. Detta var särskilt svårt för mig att förstå eftersom jag hade aldrig lärt mig hur man drivlina för sporter som fotboll och brottning. Vikter som är särskilt viktiga för att hjälpa kvinnor att förhindra osteoporos (benskörhet) senare i livet.

Rätt kost

Nyckeln till korrekt bantning är inte kost. Ja, det är den diet secret. INTE DIET! Någonsin hört talas om att räkna kalorier? Det är häftigt. Ät vad du vill – det är bara att försöka hålla det under 2500 kalorier eller helst 2000 kalorier för optimalt resultat. Det bästa är, om du börjar din dag med fyrtio minuter cardio och bränna 500 kalorier, gissa vad? Du kan fortfarande äta 2500 kalorier och hålla den under 2000. Ett tips: smaksatt ris kakor med cool whip är en mycket mindre kalorier än en sen natt choklad binge.

Rätt tillskott

För vissa människor, en enkel måltid ersätter skaka kommer att hjälpa. Senare, när du nästan är ditt mål och du kan ha nått sitt tak, ett fett brännare eller något längs dessa linjer kan hjälpa. Kom bara ihåg att vara mycket försiktig och göra din due diligence, vilket inkluderar att fråga en läkare.

Personlig träning

Detta är extremt viktigt! Det kan också vara dyr. Då igen, när du har diabetes, cancer och hjärtsjukdomar det kan bli dyr också. Åh ja – och de kan döda dig. Om du behöver hjälp att bekämpa en brand, går du till en brandman. Om du vill gå ner i vikt, gå till en personlig tränare. Jag vet utbildare som kan göra den största kött huvuden får ont i med mycket liten vikt. Även om du endast är med en tränare för en kort stund, är det viktigt för utbildningen. Om du visste hur man får till där du vill vara fysiskt, skulle du inte läsa den här listan. Bara lämna det till ett proffs. Om jag vill ha hjälp med mina skatter som jag är på väg till ett CPA-bud. Samma princip gäller med en tränare.

De fem nycklar bör hjälpa dig att förlora din vikt. Kom ihåg, det kommer inte att bli lätt och det kommer inte att ske över en natt. Det tog mig fyra år och jag fortfarande kämpar. Varje gång jag får en ny milstolpe jag gå upp i vikt. Jag måste erövra denna milstolpe flera gånger innan det blir till nästa mål. Bara vara positiv och hålla koppla bort. Du kommer att misslyckas då och då. Kom ihåg, du är inte ensam. Alla kämpar. Var ihärdig och du kommer att lyckas.

LEAVE A REPLY